Két személygépjármű ütközött az M5-ös autópálya Kecskemét nyugati felhajtójánál – Vármegyei események

2023. november 21. 07:41

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 1 tűzesettel és 5 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Két személygépjármű ütközött hétfőn reggel az M5-ös autópálya 52-es úthoz csatlakozó felhajtójánál a Szeged felé tartó oldalon. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a gépjárműveket áramtalanították, a forgalmi akadályt megszüntették. 3 személy könnyű sérülést szenvedett, őket a mentőszolgálat kórházba szállította.

 

Személyautó villanyoszlopnak ütközött hétfőn kora délelőtt Dunafalván, a Teleki utcában. A nagybaracskai hivatásos és a dunafalvai önkéntes tűzoltók a járművet áramtalanították. Személyi sérülés nem történt. 

 

Egy kamion az árokba hajtott hétfőn késő délelőtt Izsákon, az 52-es út 28-as km-szelvényénél. A szabadszállási önkormányzati tűzoltók a helyszínt biztosították, személyi sérülés nem történt.

 

Félig a csatornába csúszott Kecelen egy kiégett személygépjármű hétfőn délben. A keceli önkormányzati tűzoltók drótkötél segítségével a gépjárművet biztonságos talajra húzták, személyi sérülés nem történt.

 

Egy kamion és két személygépkocsi ütközött hétfőn délben Solton, a Kecskeméti úton. A solti és dunaújvárosi hivatásos tűzoltók az egyik személygépkocsit áramtalanították. Egy könnyű sérültet a mentőszolgálat kórházba szállított.

 

Hétfőn egy esetben riasztották még a tűzoltókat kiégett villanyóra-szekrényhez.

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap