Árokba borult egy személygépkocsi a Kiskunhalas és Zsana közötti úton – Vármegyei események

2024. február 05. 10:46

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 3 tűzesettel és 2 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Letért az úttestről és az árokban az oldalára borult egy személygépkocsi vasárnap délelőtt az 5408-as út, Kiskunhalas és Zsana közötti szakaszán. A balesetben egy ember megsérült, őt a mentők kórházba szállították. A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók a járművet kerekeire állították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

Egy lakóépület villanyóraszekrényénél keletkezett tűz vasárnap délután Lakitelken, a Vörösmarty Mihály utcában. A lakiteleki önkéntes és a tiszakécskei önkormányzati tűzoltók a tüzet porral oltó és az áramtalanítást követően vízsugár segítségével eloltották, majd a helyszínt átadták az áramszolgáltató szakembereinek. Személyi sérülés nem történt.

Árokba borult egy személygépjármű vasárnap délután az 5312-es úton, Miske határában. A kalocsai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben senki sem sérült meg.

Vasárnap két esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez.

Fotó: Kiskunhalas HTP

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap