Fának csapódott egy személyautó Izsákon – Vármegyei események

2024. április 17. 08:18

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 1 tűzesettel és 10 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Összeütközött két személyautó kedden délután Kiskunfélegyházán, a Dr. Holló Lajos utcában. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsikat, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. Négy személy könnyű sérülést szenvedett.

Összeütközött két személyautó kedden délután Baján az 55-ös út 96. km-szelvényénél. A bajai hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsikat, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. Személyi sérülés nem történt.

Egy személygépjármű letért az úttestről majd fának csapódott kedden este Izsákon az 5203-as út 53. km-szelvényénél. A szabadszállási önkormányzati és kiskőrösi hivatásos tűzoltók a sofőrt feszítővágó segítségével szabadították ki, a gépjárművet áramtalanították. A mentők egy embert kórházba szállítottak. 

Kedden még öt esetben riasztották a tűzoltókat kidőlt fához vagy letört faághoz, egy esetben kidőlt tűzfalhoz, egy esetben szikrázó villanyvezetékhez, és egy esetben kérték a segítségüket lakásba történő behatoláshoz.

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap