Fának ütközött egy személygépkocsi Fülöpházán– Vármegyei események

2024. július 01. 07:33

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 3 tűzesettel és 8 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Két személygépkocsi ütközött Szentkirály elkerülő útján vasárnap reggel. A tiszakécskei önkormányzati tűzoltók a gépjárművek áramtalanítását végrehajtották. A mentőszolgálat 2 személyt könnyű sérülésekkel szállított kórházba.

Szabadszállás külterületén 500 m2-en levágott szalma égett vasárnap délelőtt. A szabadszállási önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral, puttony-fecskendővel és kézi szerszámokkal a tüzet eloltották.

Egy személygépkocsi felborult vasárnap délután Bátmonostoron, a Dózsa György utcában. A nagybaracskai hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították. Személyi sérülés nem történt.

Egy személygépkocsi fának ütközött vasárnap késő este Fülöpházán, az 52 számú út 15 kilométer- szelvényénél. A kerekegyházi önkormányzati és a kecskeméti hivatásos tűzoltók egy személyt elektromos feszítővágóval a járműből kiemeltek. A balesetben egy személy elhunyt, egy pedig súlyos sérüléseket szenvedett.

Vasárnap és hétfőn hajnalban még két esetben kérték a tűzoltók segítségét nagy méretű fa eltávolításához, egy esetben faágak eltávolításához, két esetben szemét és szelektív hulladékgyűjtő tüzéhez és két esetben pedig lakásba történő behatoláshoz.

Fotó: Illusztráció - Bács-Kiskun VMKI archívum

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap