Felborult egy személygépkocsi Kecskeméten a Kurucz körúton– Vármegyei események

2024. szeptember 13. 07:26

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 2 műszaki mentéssel és 5 tűzesettel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Ráfutásos baleset történt csütörtök reggel Csólyospálos külterületén az 5411-es út 5. kilométer-szelvényénél. A kiskunhalasi és kiskunmajsai hivatásos tűzoltók áramtalanítást végeztek, személyi sérülés nem történt.

500 m2-en száraz fű égett és a tűz egy zárt kertet is érintett, csütörtök délelőtt Kecelen, az Avar téren. A keceli önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal a tüzet eloltották. Személyi sérülés nem történt.

Egy gépjármű és mellette az avar égett csütörtök délután Kunfehértó külterületén. A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral a tüzet eloltották. Személyi sérülés nem történt.

Felborult egy személygépjármű csütörtökön, késő délután Kecskeméten, a Kurucz körúton. A kecskeméti hivatásos tűzoltók áramtalanítást végeztek és kerekeire állították a gépjárművet. Személyi sérülés nem történt.

300 m hosszan és 4-5 m szélességben égett az aljnövényzet, a tarló és a bozótos csütörtökön, kora este Bácsbokod külterületén, Óalmás tanyánál. A bajai hivatásos és a bácsalmási önkormányzati tűzoltók a tüzet 3 vízsugárral és kéziszerszámokkal eloltották, személyi sérülés nem történt.

10 m2-en szemét égett Katymáron a Kossuth Lajos utcában csütörtök este. A bácsalmási tűzoltók a tüzet 1 vízsugárral eloltották, személyi sérülés nem történt.

Nagy méretű fa füstölt csütörtök este Kunfehértón a Deák téren. A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók az izzást, parázslást 1 vízsugárral eloltották, személyi sérülés nem történt.

 

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap