Ütközést követően árokba csapódott egy személygépkocsi Baján – Vármegyei események

2024. október 04. 07:32

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 2 tűzesettel és 6 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Egy személygépjármű árokba csúszott csütörtök reggel Nagybaracskán, az 51-es út 174. kilométer-szelvényénél. A nagybaracskai hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították. Személyi sérülés nem történt.

Egy személygépjármű árokba sodródott csütörtök délután Kecskeméten, a 4622-es út 1. kilométer-szelvényénél. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították. Egy személy könnyű sérülést szenvedett.

Két személygépjármű ütközött, és az egyik árokba csapódott csütörtök délután Baján, az 55-ös út 102. kilométer-szelvényénél. A bajai hivatásos tűzoltók mindkét járművet áramtalanították. Egy személy könnyű sérülést szenvedett. 

Egy családi ház vegyes tüzelésű kazánjának kéménye égett csütörtök késő délután Pálmonostorán, a Nagyatádi utcában. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók az égést megszüntették, a kéményben lerakódott égésterméket eltávolították. Személyi sérülés nem történt.

Körülbelül 5 m2-en zöld-hulladék füstölt csütörtök kora este Soltvadkerten a zöld-hulladék lerakó területén. A soltvadkerti önkormányzati tűzoltók a füstölést 2 vízsugárral megszüntették.

Csütörtökön még három esetben kérték a tűzoltók segítségét ingatlanba történő behatoláshoz.

Fotó: Illusztráció - Bács-Kiskun VMKI archívum

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap