Teljes terjedelmében égett egy lakóház tetőszerkezete Kecskemét Katonatelep városrészénél – Vármegyei események

2024. október 18. 08:02

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 2 tűzesettel és 4 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Két személygépkocsi ütközött össze csütörtök reggel Tiszaalpár külterületén. A kiskunfélegyházi hivatásos és a lakiteleki önkéntes tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A mentők egy embert kórházba szállítottak. 

Összeütközött két személygépkocsi és egy mikrobusz csütörtök délután az 54-es főúton, Bócsán. A járművekből mindenki kiszállt. A soltvadkerti önkormányzati tűzoltók a két személyautót áramtalanították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben három ember megsérült, őket a mentők kórházba szállították.

Két személygépkocsi karambolozott csütörtök délután Soltvadkerten, az Arany János utcában. A balesetben ketten megsérültek. A kiskőrösi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

Teljes terjedelmében égett egy megközelítőleg száz négyzetméteres lakóház tetőszerkezete csütörtök este Kecskemét Katonatelep városrészénél. A kecskeméti hivatásos tűzoltók három vízsugárral megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd eloltották a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Egy kisteherautó motorterében keletkezett tűz csütörtökről péntekre virradóra Tompán. A helyszínen lévők porral oltóval oltani kezdték a tüzet. A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók a tűzzel érintett területet átvizsgálták és egy vízsugárral megszüntették a füstölést. Személyi sérülés nem történt.

Csütörtökön még egy esetben kérték a tűzoltók segítségét lakásba történő behatoláshoz.

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap