Közlekedési balesetek - Megyei események

2019. december 10. 07:59

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 2 tűzesettel és 4 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Egy teherautó és egy kamion ütközött össze az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, Városföld térségében, hétfő hajnalban. Az ütközés következtében a teherautó vontatmánya leszakadt és árokba csapódott. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, az üzemanyagfolyást megszüntették, és a kamiont drótkötél segítségével félrehúzták. Személyi sérülés nem történt. 

Egy személyautó letért az úttestről és fának ütközött az 5302-es számú úton, Jakabszállás térségében, hétfő kora reggel. A balesetben egy ember megsérült. Az orgoványi önkéntes tűzoltók a járművet áramtalanították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

Egy nagyméretű hordóban szemét égett az 52-es számú főút mellett, Fülöpszállás térségében, hétfő délelőtt. A szabadszállási önkormányzati tűzoltók a tüzet egy vízsugárral eloltották. 

Két személyautó ütközött össze az 5301-es számú úton, Kiskőrös közelében, hétfő délelőtt. A balesetben ketten megsérültek. A kiskőrösi hivatásos tűzoltók áramtalanították a két autót, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

Kigyulladt két, egyenként négyszáz négyzetméteres állattartásra használt fóliasátor Csólyospálos külterületén, hétfő délután. A csólyospálosi önkéntes és a kiskunmajsai hivatásos tűzoltók négy vízsugárral oltották el a tüzet. Személyi sérülés nem történt, azonban több kacsa elpusztult a tűzben.

Egy személyautó az úttestről lesodródott és árokba csapódott az Orgovány és Jakabszállást összekötő úton, hétfő délután. Az orgoványi önkéntes tűzoltók a járművet áramtalanították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. Személyi sérülés nem történt.

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap