Személyautók ütköztek Kalocsán - Megyei események

2020. február 18. 08:02

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 3 tűzesettel és 3 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Két személygépkocsi ütközött össze Kalocsán, a Dózsa György utca és a Kishalas sor kereszteződésében, hétfő délelőtt. A járművek szétválasztását követően az egyik autóból, a műszaki mentést végző kalocsai hivatásos tűzoltók segítettek ki egy embert, áramtalanították a gépkocsikat, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

Fülöpháza külterületén lévő melléképületre egy nagyméretű fa dőlt, hétfő délután. A kerekegyházi önkormányzati tűzoltók a fát létra és láncfűrész segítségével eltávolították. Személyi sérülés nem történt.

Egy személyautó belerohant az előtte haladó kamionba az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, Petőfiszállás térségében, hétfő este. A balesetben egy ember megsérült. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók áramtalanították a személygépkocsit, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. 

Hétfőn három esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez.

 

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap