Közlekedési balesetek - Megyei események

2020. augusztus 04. 08:21

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 2 tűzesettel és 6 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Egy traktor két pótkocsija, melyen szalmabálák voltak teljes terjedelmében égett Sükösd, Szántópusztán, hétfő délelőtt. A bajai hivatásos tűzoltók a tüzet három vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el. A tűzoltók munkáját egy rakodógép segítette.  Személyi sérülés nem történt. 

Árokba hajtott egy személyautó Szabadszálláson, a Honvéd úton, hétfő délelőtt. A szabadszállási önkormányzati tűzoltók áramtalanították az autót, majd drótkötél segítségével az útra vontatták a járművet. A balesetben senki sem sérült meg.

Egy nyerges kamionnak ütközött egy személyautó Bácsalmás térségében, a Bácsbokod és a Madaras felé vezető elágazás előtti szakaszon, hétfő délután. A balesetben senki sem sérült meg. A bácsalmási önkormányzati tűzoltók áramtalanították az autót, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

Kecskeméten lévő üzemben egy ember ujjai beszorultak egy targonca akkumulátora és az akkumulátor tartója közé, hétfő délután. A kecskeméti hivatásos tűzoltók emelőpárna segítségével az ember kezét kiszabadították, majd átadták a mentőknek. 

A szántóföldre hajtott és tetejére borult egy személyautó az 55-ös számú főúton, Csávoly térségében, hétfő délután. A balesetben egy ember megsérült. A műszaki mentést végző bajai hivatásos tűzoltók a mentőkkel közösen kiemelték az autó utasát, majd kerekeire állították a járművet.

Árokba hajtott egy személyautó a Kiskunmajsa és Kömpöc közötti úton, hétfő délután. A balesetben ketten megsérültek. A kiskunmajsai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

Mélykúton, a Damjanich utcában egy lakóház előtt három körbála izzott, hétfő késő este. A jánoshalmi önkormányzati és a mélykúti önkéntes tűzoltók két vízsugárral a tüzet eloltották. Személyi sérülés nem történt. 

Hétfőn egy esetben kérték a tűzoltók segítségét lakásba történő behatoláshoz.

 

Fotó: Baja HTP

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap