Kigyulladt egy műhely Bugacon - Megyei események

2020. október 29. 07:51

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 2 tűzesettel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Bugacon, a Felsőmonostor tanyánál egy megközelítőleg 102 négyzetméter alapterületű, földbe süllyesztett műhely, illetve egy 48 négyzetméter alapterületű fa illetve fémszerkezetű palafedésű lehajtó rész égett, szerdán délután. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók három vízsugárral a tüzet eloltották. Az oltási munkálatok közben négy darab hegesztéshez használt palackot hoztak ki az épületből, melyeket hőhatás nem ért. Az eset során személyi sérülés nem történt. 

Egy 100 négyzetméteres családi házhoz épített melléképület nyári konyhája égett Dunatetétlenen, a Toldi utcában, szerdán délután. Az eset során egy ember megsérült. A solti őrs hivatásos tűzoltói, valamint a kiskőrösi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal a tüzet eloltották. Az épületben lakó három személy rokonoknál lettek elszállásolva. 

 

Fotó: Illusztráció - Bács-Kiskun MKI archívum

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap