Összeütközött egy kamion és két személyautó az 52-es főúton Izsák térségében - Megyei események

2021. július 29. 08:04

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 9 tűzesettel és 5 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Egy műhelyben lévő marógép elszívó berendezése izzott Kecskeméten, a Szent István körúton, szerdán délelőtt. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a műhelyben tartózkodókat kimenekítették és az izzást egy vízsugárral megszüntették. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Egy busz jobb hátsó gumija kigyulladt az 52-es számú főút 20-as kilométerszelvényénél, Kerekegyháza térségében, szerdán délelőtt. A tüzet a busz vezetője eloltotta. A buszon utasok nem tartózkodtak, az eset során személyi sérülés nem történt. A kerekegyházi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral a felhevült kereket visszahűtötték. 

Összeütközött egy kamion és két személyautó az 52-es főút 29-es kilométerénél, Izsák térségében, szerdán délelőtt. A szabadszállási önkormányzati tűzoltók az egyik autóból három embert emeltek ki és átadták őket a mentőknek.

Egy teherautó és egy személygépjármű ütközött össze az 52-es főút 20-as kilométerénél, Fülöpháza térségében, szerdán este. Az eset során egy ember megsérült. A kerekegyházi önkormányzati tűzoltók a személygépjárművet áramtalanították.

Szerdán hét esetben riasztották a tűzoltókat száraz növényzet tüzéhez, valamint három esetben kérték a tűzoltók segítségét nagyméretű, letört faág eltávolításához.

Fotó: Illusztráció - Bács-Kiskun MKI archívum

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap