Kamion rakománya és vontatmánya égett teljes terjedelmében a 44-es főúton, Nyárlőrincnél - Megyei események

2021. október 13. 07:57

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 1 tűzesettel és 5 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Egy személygépjármű és egy tehergépjármű ütközött össze Kiskunhalason, az Átlós út és a Szabadkai út kereszteződésénél, kedd reggel. A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók a két gépjárművet áramtalanították, a forgalmi akadályt megszüntették, majd a helyszínt a rendőrségnek átadták. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Két személygépjármű ütközött a 4625-ös út 48-as kilométerszelvényénél, Tiszakécske térségében, kedd délután. A balesetben két ember megsérült, akiket a mentők elláttak. A tiszakécskei önkormányzati tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a helyszínt a rendőrségnek átadták.

Egy áruszállító kamion rakománya és vontatmánya teljes terjedelmében égett a 44-es főút 20-as kilométerszelvényénél, Nyárlőrinc térségében, a Lakitelek felé vezető szakaszon kedd délután. A nyárlőrinci önkéntes és a kecskeméti hivatásos tűzoltók egy habsugárral és két vízsugárral fékezték meg a lángokat. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Kedden három esetben kérték a tűzoltók segítségét nagyméretű, letört faág eltávolításához.

Fotó: Kecskemét HTP

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap