Közlekedési baleset történt Városföld közelében – Megyei események

2021. november 15. 08:18

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 3 tűzesettel és 2 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Egy lakóépület kéményében lerakódott korom égett Bugacon, a Bem József utcában, vasárnap reggel. A bugaci önkéntes és a kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével az izzást megszüntették, a kéményseprőt értesítették.

Kiskunfélegyházán, a Holló László utcában egy társasház egyik lakásának konyhájában lévő tűzhelyben zsiradék égett, vasárnap délelőtt. A lakó eloltotta a tüzet. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók a tűzzel érintett részt átvizsgálták, a szükséges utómunkálatokat elvégezték. Személyi sérülés nem történt.

Vasárnap délután Hercegszántón, a Mikes Kelemen utcában egy lakóépület kéményében lerakódott égéstermék izzott. A nagybaracskai hivatásos tűzoltók az izzást kéziszerszámokkal megszüntették, a kéményseprőt értesítették.

Két személyautó ütközött össze az 5-ös számú főúton Városföld közelében, vasárnap délután. A baleset következtében négyen megsérültek, az egyik autóba egy ember beszorult. A műszaki mentést végző kecskeméti hivatásos tűzoltók a járműbe szorult sérültet feszítővágó és feszítőhenger segítségével szabadították ki, majd átadták a mentőknek. 

Vasárnap egy esetben kérték a tűzoltók segítségét lakásba történő behatoláshoz.

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap