Melléképület égett Kecskemét külterületén – Megyei események

2022. augusztus 10. 08:10

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 6 tűzesettel és 5 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Teljes terjedelmében égett egy hatvan négyzetméteres melléképület Kecskemét külterületén kedd délelőtt. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a tüzet két vízsugárral és kéziszerszámokkal eloltották. A tűzoltók kiérkezése előtt egy, a helyszínen tartózkodó szabadnapos tűzoltó kivitt egy gázpalackot az épületből. A tűzesetnél senki sem sérült meg.

Kisteherautónak ütközött egy személyautó a Szabadszállást és Kunszentmiklóst összekötő úton, kedd délelőtt. A balesetben egy ember megsérült. A szabadszállási önkormányzati tűzoltók áramtalanították a személygépjárművet, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

Kedden öt esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez, két esetben kérték a segítségüket lehasadt, nagy méretű faágak eltávolításához és két esetben pedig lakásba történő behatoláshoz.

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap