Árokba borult egy gépkocsi Nagybaracska térségében – Megyei események

2022. december 15. 08:05

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 2 tűzesettel és 2 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Egy lakóépület villanyóraszekrénye égett szerdán kora délután Kiskunhalas külterületén. A tulajdonos a tüzet eloltotta. A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók a tűzzel érintett területet átvizsgálták, a szükséges utómunkálatokat elvégezték. A tűzesetnél senki sem sérült meg.

Letért az úttestről, majd oldalával az árokba borult egy gépkocsi szerdán este az 51-es főúton, Nagybaracska térségében. A járműben csak a vezetője utazott, aki nem sérült meg. A nagybaracskai hivatásos tűzoltók az áramtalanítást követően kerekeire állítják a kocsit, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

Egy családi ház kéménye mellett a födém egy négyzetméteres területen izzott szerdán éjjel Kecskeméten, az Ojtozi utcában. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a tüzet egy vízsugárral eloltották, a kéményseprőt értesítették. Személyi sérülés nem történt.

Szerdán egy esetben kérték a tűzoltók segítségét lakásba történő behatoláshoz.

Fotó: Illusztráció - Bács-Kiskun MKI archívum

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap