Árokba hajtott egy személyautó Drágszél közelében – Vármegyei események

2023. január 10. 08:07

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 1 tűzesettel és 5 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Egy betontörmeléket szállító kamion az árokban az oldalára borult hétfőn délután az 5312-es úton, Bácsalmás térségében. Személyi sérülés nem történt. A bácsalmási hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. 

Egy családi ház konyhájában keletkezett tűz hétfőn délután Táborfalván, a Kecskeméti úton. A lakók a tűz oltását egy porral oltóval megkezdték. A lajosmizsei önkormányzati tűzoltók a tűzzel érintett területet átvizsgálták a szükséges utómunkálatokat elvégezték. Személyi sérülés nem történt.

Egy motorkerékpárokat szállító kisteherautó trélere szalagkorlátok közé szorult hétfőn délután, a 445-ös főút felhajtóján, Kecskemétnél. A műszaki mentés végző kecskeméti hivatásos tűzoltók emelőpárna, heveder segítségével a szerelvényt kiszabadították, majd a helyszínt a rendőrségnek átadták.

Egy személygépkocsi árokba hajtott hétfőn délután az 5312-es úton, Drágszél közelében. A balesetben egy ember megsérült, őt a mentők kórházba szállították. A kalocsai hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

Hétfőn két esetben kérték a tűzoltók segítségét lakásba történő behatoláshoz.

Fotó: Kalocsa HTP

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap