Egy teherautó és két személyautó ütközött össze 54-es főúton Jakabszállás térségében – Vármegyei események

2023. január 11. 11:47

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 2 tűzesettel és 8 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Egy teherautó és két személyautó ütközött össze kedden délelőtt az 54-es főúton Jakabszállás térségében. A balesetben két ember megsérült, az egyik sérült beszorult az egyik személyautóba, őt a kecskeméti hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki, majd átadták a mentőknek.

Két személyautó ütközött össze kedden délelőtt az 54-es és az 541-es főút csomópontjában, Kecskemét térségében, a körforgalomban. A kecskeméti hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben egy ember megsérült, őt a mentők helyszíni ellátásban részesítették.

Megbontotta a szél egy társasház tetőszerkezetén lévő bádoglemezt kedden délután Kalocsán, a Szent István király úton. A kalocsai hivatásos tűzoltók a lemezt kéziszerszámok segítségével eltávolították. Személyi sérülés nem történt.

Teljes terjedelmében égett egy személygépkocsi kedden délután, Kecskemét külterületén. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a tüzet egy vízsugárral eloltották. Személyi sérülés nem történt.

Teljes terjedelmében égett egy körülbelül száz négyzetméteres épület tetőszerkezete kedden délután Hartán, a Széchenyi István utcában. A lángokat a solti, a kalocsai és a kiskőrösi hivatásos, valamint a hartai önkéntes tűzoltók fékezték meg, hét vízsugárral. A tűzesetnél senki sem sérült meg.

Kedden egy esetben kérték a tűzoltók segítségét összegyűlt, nagy mennyiségű csapadékvíz, három esetben megdőlt fák eltávolításához és egy esetben lakásba történő behatoláshoz.

Fotó: Kecskemét HTP

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap