Árokba borult egy személyautó Imrehegy határában – Vármegyei események

2023. április 06. 06:58

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 2 tűzesettel és 2 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Egy üzem területén keletkezett tűz szerdán reggel Kecskeméten, a Ceglédi úton. A helyszínen lévők a tüzet eloltották. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a tűzzel érintett területet átvizsgálták, a szükséges utómunkálatokat egy vízsugárral elvégezték. Személyi sérülés nem történt. 

Miske külterületén egy istálló tíz négyzetméteres pihenőjében berendezési tárgyak égtek, szerdán reggel. A helyszínen tartózkodók a tüzet eloltották. A kalocsai hivatásos tűzoltók a tűzzel érintett területet átvizsgálták, a szükséges utómunkálatokat egy vízsugárral elvégezték. A mentők egy embert kórházba szállítottak.

Egy személyautó letért az útról és árokba borult szerdán délelőtt az 5309-es úton, Imrehegy határában. A keceli önkormányzati és az imrehegyi önkéntes tűzoltók a járművet áramtalanították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A jármű vezetőjét a mentők kórházba szállították.

Szerdán egy esetben kérték a tűzoltók segítségét lakásba történő behatoláshoz.

Fotó: Illusztráció - Bács-Kiskun VMKI archívum

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap