Három személygépkocsi ütközött össze Baján – Vármegyei események

2024. február 29. 13:17

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 8 tűzesettel és 2 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Összeütközött három személygépkocsi szerda délelőtt Baján, a Szegedi úton. A baleset következtében az egyik járműbe beszorult egy ember, őt a bajai hivatásos tűzoltók szabadították ki, majd átadták a mentőknek. 

Egy kisteherautó hátsó lámpája, valamint raktere égett szerdán délután Madarason, a Dózsa György utcában. Az ott lévők a tüzet eloltották. A bácsalmási önkormányzati tűzoltók a járművet átvizsgálták és áramtalanították, a szükséges utómunkálatokat egy porral oltóval elvégezték. Személyi sérülés nem történt.

Összehordott szemét égett szerdán délután Jánoshalmán, a Szondy utcában. A tulajdonos a tűz oltását megkezdte. A jánoshalmi önkormányzati tűzoltók a még izzó részeket egy vízsugárral eloltották, a környezetvédelmi hatóságot értesítették.

Szerdán még hat esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez és egy esetben kérték a segítségüket lakásba történő behatoláshoz.

Fotó: Baja HTP

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap