Árokba borult egy személygépkocsi a Kiskőröst és Páhit összekötő úton – Vármegyei események

2024. március 08. 08:58

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 1 tűzesettel és 4 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Árokban, az oldalára borult egy pótkocsis teherautó csütörtökön reggel az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, Kecskemét térségében. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben senki sem sérült meg.

Árokba borult egy trélert vontató kisteherautó csütörtökön kora délután az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, Kunszállás térségében. A járműben hárman utaztak, az egyikük az oldalára borult jármű alá szorult. A kiskunfélegyházi és a kecskeméti hivatásos tűzoltók az áldozatot emelőpárnák segítségével szabadították ki, aki a helyszínen belehalt sérüléseibe. 

Tetejével az árokba borult egy személygépkocsi csütörtökön délután, a Kiskőröst és Páhit összekötő úton. A járműben ketten utaztak, a kiskőrösi hivatásos és önkéntes tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki a két embert, majd átadták őket a mentőknek. 

Csütörtökön még két esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez és egy esetben kérték a segítségüket lakásba történő behatoláshoz.

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap