Fatároló égett Kecelen – Vármegyei események

2024. március 21. 10:38

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 8 tűzesettel és 3 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Kigyulladt és leégett szerda délelőtt egy hat négyzetméteres kukoricatároló Kecelen, a Thököly utcában. A keceli önkormányzati tűzoltók rövid idő alatt eloltották a tüzet.

Egy körülbelül húsz négyzetméteres fatároló égett szerda délután Kecelen, az Erkel Ferenc utcában. A helyszínen tartózkodók oltani kezdték a tüzet. A keceli önkormányzati tűzoltók a tűzzel érintett területet átvizsgálták, a szükséges utómunkálatokat elvégezték.

Kukásautóból kiborított szemét égett szerda délután, a Gátér és Pálmonostora közötti úton. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók a tüzet két vízsugárral eloltották.

Árokba hajtott és az oldalára borult egy traktor csütörtökön hajnalban, Szabadszállás határában. A szabadszállási önkormányzati tűzoltók a járművet áramtalanították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. Személyi sérülés nem történt.

Szerdán még öt esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez és két esetben kérték a segítségüket lakásba történő behatoláshoz.

Fotó: Illusztráció - Bács-Kiskun VMKI archívum

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap